Förbundskongress 2019

HBT-Socialdemokraters åttonde ordinarie förbundskongress hålls den 14-15 juni i Luleå. På denna sida kommer information om kongressen löpande publiceras. Kongressen kommer att behandla propositioner, välja ny styrelse och sedvanlig formalia enligt bifogad föredragningslista. Årets kongresstema är UPP TILL KAMP för ett rött Sverige.

Hela kallelsen hittar du här »

Kongressen startar den 15 juni kl 10.00 och avslutas 16 juni kl 15.00. Eftersom att kongressen hålls i Luleå kommer resa från Stockholm ske fredag kväll.

Nominera till posten som förbundsordförande

På grund av att vår förbundsordförande Sören Juvas meddelat att han inte ställer upp för omval, har Valberedningen beslutat att öppna för nya nomineringar till posten som ordförande för HBT-Socialdemokrater.

Till och med fredagen den 17 maj klockan 24.00 har alla medlemmar möjlighet att nominera den de anser vara bäst lämpad som förbundsordförande.

Viktigt att tänka på:

  • Den som nomineras ska självfallet vara tillfrågad och ha tackat ja till nomineringen.
  • Du som nominerar ska skriva ditt namn och distrikt/förening, samt en kortfattad motivering till varför just hen nomineras.
  • Vi behöver även kontaktuppgifter till den nominerade.

Skicka din nominering till valberedning@hbts.se senast den 17 maj kl 24.00.

 

Här hittar du våra inlägg om kongressen:

Tack för den här tiden!

Under 7 år av kamp har jag haft äran att företräda HBT-Socialdemokrater. Organisationen har under mina år som ordförande gjort en fantastisk utvecklingsresa. Den växtvärk som med det följer har på alla sätt varit inspirerande och omvälvande för oss som organisation. Jag har fått se HBT-Socialdemokrater växa i antal medlemmar och föreningar. På partiets kongress år 2015…

Posted in Aktuellt, Kongress19 | Kommentarer inaktiverade för Tack för den här tiden!
facebook Twitter Email